Βασική εγγύηση 3 ετών

Η Daikin φροντίζει για την άνεσή σας

Ενεργοποιήστε την βασική εγγύηση 3 ετών για τη μονάδα σας

Η Daikin φροντίζει οι άνθρωποι που την εμπιστεύονται να απολαμβάνουν καθημερινά το τέλειο κλίμα. Έτσι, σας εγγυάται ότι το μηχάνημά σας συνοδεύεται με 3 χρόνια εγγύησης από την στιγμή που το εγκαθιστάτε. Αυτό σημαίνει ότι για τα 3 πρώτα χρόνια λειτουργίας, δεν θα χρειαστεί να επιβαρυνθείτε με κανένα επιπλέον κόστος για ανταλλακτικά ή κόστη εργασίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Εκκινείστε την μονάδα σας

Μόλις προμηθευτήκατε την καινούρια σας μονάδα; Το πρώτο σας βήμα θα πρέπει να είναι η εγκατάσταση και η εκκίνησή της. Σε αυτό φυσικά μπορεί να σας βοηθήσει κάποιος επαγγελματίας τεχνικός του δικτύου της Daikin. Στη συνέχεια, με την βοήθεια του τεχνικού, θα συμπληρώσετε την φόρμα εκκίνησης μονάδας που ο ίδιος φέρει μαζί του.

Καταχωρήστε την στο Stand By Me

Το δεύτερο βήμα, είναι να καταχωρήσετε την μονάδα σας στην πλατφόρμα του Stand By Me. Αυτό είναι μία πολύ εύκολη διαδικασία για τον τεχνικό σας, και μία ακόμα πιο εύκολη για εσάς. Μόλις ο τεχνικός σας καταχωρήσει την μονάδα σας, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισέλθετε στα email σας, να ελέγξετε ότι πράγματι σας έχει έρθει το σχετικό email από το Stand By Me και αφού ελέξγετε την ορθότητα των στοιχείων, να ολοκληρώσετε την καταχώρηση!

Φροντίστε για την έγκαιρη συντήρησή σας

Το τρίτο βήμα που έχετε να κάνετε είναι να φροντίσετε για την τακτική και έγκαιρη συντήρηση της μονάδας σας. Αυτό, όχι μόνο θα σας εξασφαλίσει την τέλεια λειτουργία της, αλλά θα μειώσει κατά πολύ τα κόστη λειτουργίας της όπως και τις πιθανότητες οποιασδήποτε βλάβης. Πραγματοποιώντας λοιπόν ετήσια συντήρηση στη μονάδα σας, και ενημερώνοντας την πλατφόρμα του Stand By Me, η Daikin σας εγγυάται ότι δεν θα ανησυχήσετε για οτιδήποτε περαιτέρω σχετικά με την μονάδα σας.

Απολαύστε το αποτέλεσμα

Κάνατε όσα χρειάζονταν για να εξασφαλίσετε ότι η εγγύηση του μηχανήματός σας είναι ενεργή. Το τέταρτο βήμα που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε την Daikin να φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Καταχωρώντας την μονάδα σας εξασφαλίζετε

  • Εγγύηση 3 χρόνων στα ανταλλακτικά
  • Εγγύηση 3 χρόνων στα εργατικά κόστη
  • Πλήρη τεχνική υποστήριξη από το δίκτυο της Daikin