Συστήματα με R-32

Δωρεάν επέκταση εγγύησης

Επεκτείνετε την εγγύησή σας δωρεάν!

Καταχωρήστε το προϊόν σας Daikin και κερδίστε 6 μήνες δωρεάν επέκταση εγγύησης για προϊόντα Daikin R-32. Η Daikin στηρίζει την χρήση φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων και ενθαρρύνει την στροφή προς μονάδες που ελαττώνουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.Έτσι, χαρίζει 6 μήνες δωρεάν επέκταση εγγύησης στους χρήστες που θα καταχωρήσουν τις μονάδες Daikin R-32. Το μόνο που χρειάζεται για την καταχώρηση του προϊόντος είναι ο κωδικός εκκίνησης από τον εγκαταστάτη της μονάδας και ενεργοποιείτε την εγγύηση 42 μηνών για μηχανήματα R-32, ακριβώς υπό τους ίδιους όρους που ισχύει και η βασική εγγύηση 36 μηνών για όλα τα υπόλοιπα μηχανήματα Daikin .

Η Daikin πρωτοπόρος

Για την Daikin, η προστασία του περιβάλλοντος είναι βασική προτεραιότητα, και φροντίζει να πρωτοστατεί σε πρωτοβουλίες εξοικονόμησης ενέργειας και στροφής προς πιο πράσινες λύσεις. Από το 2025 και μετά , κλιματιστικά που χρησιμοποιούν ψυκτικό υγρό με GWP μεγαλύτερο από 750 θα καταργηθούν . Ωστόσο η Daikin ενεργεί προς αυτήν την κατεύθυνση 10 χρόνια νωρίτερα από την αγορά και ενθαρρύνει τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται να πράξουν το ίδιο. Έτσι, ήδη από το 2012 παρέχει στην αγορά το πρώτο παγκοσμίως κλιματιστικό που χρησιμοποιεί R-32 ως ψυκτικό μέσο, ένα ψυκτικό υγρό με GWP μόλις 675 εν συγκρίσει με το GWP 2087.5 που εμφανίζει το R-410A. Πέρα από από αυτό, τα κλιματιστικά με R-32 απαιτούν μόλις το 69% της ποσότητας ψυκτικού ρευστού που απαιτούν τα κλιματιστικά με R-410A. Αυτό συνηγορεί σε μία μείωση εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου της τάξης του 78% για ένα κλιματιστικό με R-32 σε σχέση με ένα με R-410A.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βελτιωμένα θερμοδυναμικά χαρακτηριστικά του R-32 το καθιστούν ενεργειακά αποδοτικό μειώνοντας τις ενεργειακές καταναλώσεις της μονάδας και επιτυγχάνοντας στα μηχανήματα Daikin με R-32 ενεργειακή κλάση μέχρι και Α+++! Έτσι, η χρήση μίας μονάδας MXM, RXJ ,RXM ή RXZ εξασφαλίζει όφελος και προς τον χρήστη του μηχανήματος.

Αξιοπιστία R-32

Ωστόσο, η Daikin δεν θα ήταν ικανοποιημένη μόνο με τα παραπάνω. Σας διαβεβαιώνει ότι η εγκατάσταση και η τεχνική υποστήριξη μίας μονάδας R-32 είναι πανομοιότυπη με μία R-410A. Επίσης, το γεγονός ότι το R-32 είναι ψυκτικό υγρό χωρίς προσμίξεις, το καθιστά πιο εύκολο στην ανάκτηση και στην επαναχρησιμοποίησή του σε σχέση με το R-410A. Τέλος, προτείνει σε όσους χρήστες διαθέτουν μονάδα με R-22 να την αντικαταστήσουν με μονάδα R-32 και να απολαύσουν εγγύηση 42 μηνών άμεσα.

Με την καταχώρηση του προϊόντος σας

  • Ενεργοποιείτε την εγγύησή σας
  • Κερδίζετε 6 μήνες επέκταση εγγύησης για Daikin R-32
  • Ενημερώνεστε για ο,τιδήποτε καινούριο αφορά την μονάδα σας και όχι μόνο