Συχνές ερωτήσεις

Το Stand By Me είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορά πακέτων επέκτασης εγγύησης, να ενημερώνεστε για οτιδήποτε καινούριο αφορά το κλιματιστικό σας, καθώς και να προγραμματίσετε εύκολα εργασίες συντήρησης με τους επίσημους συνεργάτες της Daikin.

Αρχικά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον επίσημο συνεργάτη της Daikin που εγκατέστησε τη μονάδας σας. Ο ίδιος, θα καταχωρήσει τα στοιχεία της καινούριας σας μονάδας καθώς και το email σας. Τότε, αυτομάτως θα σας σταλεί ένα email, το οποίο σας καθοδηγεί για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Ο αριθμός μοντέλου είναι το είδος της μονάδας και ο σειριακός αριθμός είναι η ταυτότητα της μονάδας. Και οι δύο αυτοί αριθμοί εντοπίζονται στην ετικέτα του εκάστοτε μηχανήματος που επιθυμείτε να καταχωρήσετε.

Φυσικά. Στο site μας θα βρείτε την πολιτική απορρήτου μας, η οποία σας διασφαλίζει ότι κανένα προσωπικό δεδομένο ή εμπιστευτική πληροφορία σας δεν θα γνωστοποιείται σε τρίτους.

Στην φόρμα εισόδου επιλέγετε "Ξέχασα τον κωδικό μου". Στη συνέχεια σας αποστέλλεται email το οποίο σας καθοδηγεί πώς να ακυρώσετε τον παλιό και δημιουργήσετε καινούριο.